Er zal geen fysieke FIGON-DMD in de Leidse stadsgehoorzaal plaatsvinden. In plaats daarvan zullen er in het najaar (tussen september 2020 en januari 2021) een aantal webinars georganiseerd worden, waarin de activiteiten/voordrachten plaats zullen vinden die we normaal tijdens de FIGON-DMD doen.

Zo zal er een PhD competitie zijn, gethematiseerde sessies (zoals Discovery, Development en Use), key note lectures en gemodereerde abstract sessies. Deelname aan deze webinars zal kosteloos zijn.

Op 15 september (als het goed is heeft u die datum in uw agenda geblokkeerd) zal de eerste ‘kick-off’ meeting plaatsvinden (opening + key note lecture). Dit gebeurt in de ochtend voorafgaand aan boven genoemde abstract sessies.

Abstract submissie voor de FIGON-DMD is inmiddels al mogelijk op de website van de FIGON-DMD. Wij willen de leden vragen om hun wetenschappelijk werk als het even kan te submitten.

De FIGON blijft een essentiële organisatie voor onze vereniging. Binnen de FIGON vinden een paar belangrijke ontwikkelingen plaats, zowel op het gebied van onderzoek als onderwijs, waar de organisaties die zich in Nederland bezighouden met geneesmiddelenonderzoek in de volle breedte van kunnen profiteren. We willen u daarom ook vragen om vooral deel te nemen aan de webinars die in het najaar georganiseerd zullen worden.