Select Page

February 1, 2018 12:00 am UTC+0

WTC rotterdam

Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam, Nederland

Innovation for Health is de plek voor professionals in de Life Science and Health industrie om elkaar te ontmoeten! Dit toonaangevende evenement binnen Nederland vindt alweer voor de vijfde keer plaats op 1 februari 2018 in het WTC Rotterdam.
Tijdens Innovation for Health wordt er aandacht geschonken aan de huidige innovatieve projecten en producten uit industrie en academie, die gericht zijn op onder aspecten zoals andere preventie, diagnose en zorg. Innovation for Health brengt verschillende hoofdrolspelers vanuit de industrie, academie, maatschappelijke organisaties en overheid bij elkaar, met als doel innovatie binnen de gezondheidszorg een gezonde boost te geven. 
Deelname aan Innovation for Health zorgt niet alleen dat u weer volledig op de hoogte wordt gebracht van de huidige ontwikkelingen binnen de industrie, ook biedt het u een mooie mogelijkheid om uw netwerk binnen gezondheidssector te versterken en uit te breiden. Voor meer informatie en registratie kunt u terecht op onze website.